Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс, отправи критики

...
Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс, отправи критики
Коментари Харесай

Бащата на Меган я критикува, че го изолира от живота си

Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс, насочи рецензии към щерка си, че го е изолирала от живота си и изрази горещото си предпочитание да се запознае с внука си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

В изявление за в. "The Mail on Sunday " Томас Маркъл споделя, че към момента се надява да изглади връзките с щерка си, с която не се е виждал отпреди сватбата ѝ с английския принц Хари през май предходната година.

Бащата на някогашната актриса таи вяра, че майчинството е "размекнало " щерка му и че тя ще постави завършек на отчуждението им и ще му разреши да се запознае и да построи връзка с внука си, който се роди на 6 май тази година, оповестяват Франс прес и Контактмюзик, представени от Българска телеграфна агенция.

"Ще се веселя доста, в случай че ми изпратят фотография на Арчи. Мога да я сложа в рамка и да я окача на стената до тази на Меган. Не е ли това което желае всеки дядо? Любопитен съм да схвана дали той е наследил прословутия нос на Маркъл... ", споделя Томас.

"Понякога имам възприятието, че хората си мислят, че не обичам щерка си. Обичам я доста. Доскоро посред ни нямаше никакви проблеми. Докато Меган беше бременна с Арчи си мълчах, само че в този момент взех решение да проговоря още веднъж, тъй като те не престават да ме изолират от живота си. Разочарован съм, че не мога да видя Арчи.

Надявам се, че майчинството е размекнало Меган щерка ми и тя ще ме потърси. Вярвам, че всички фамилни разлики могат да бъдат позволени и че това към момента е допустимо за мен, Меган и Хари ", добавя бащата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР