Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс още преживява

...
Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс още преживява
Коментари Харесай

Томас Маркъл за първата сватба на Меган: Тогава раздаваха марихуана

Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс още претърпява отчуждението със своята щерка Меган. Пред Daily Mail той сподели картички, от които ясно си проличава какъв брой добре са се разбирали в миналото.

„ Обичам те с цялото си сърце – в този момент и вечно “, написа в една от картичките, която му е пратила тогавашната актриса. Милите думи са написани с грациозен почерк, изпратени от щерка му, която той обожава.

Вижда се по какъв начин Меган написа: „ Всичко, което желая да направя, е да ви направя горди... “. В друга картичка звездата от сериала Костюмари споделя, че обича татко си „ безпределно “. Тези думи за Томас са мъчителен спомен за горчивия раздор и „ стената на мълчанието “ сред него и бременната му щерка, написа изданието. Също по този начин той съжалява, че по този начин и не е срещнал шурей си принц Хари.

И до момента в който Меган и Хари се чака да прекарат своята Коледа в Сандрингам с кралицата, принц Уилям и Кейт в дома на семейство Мидълтън, то Томас ще посрещне празника без позвъняване или посещаване от обичаното му минимум дете.

В откровеното изявление Томас Маркъл сподели фотография, на която е с щерка си на нейната първа женитба, с което прогони слуховете, че и тогава не е участвал. „ Направих десетки опити да се свържа с щерка си посредством писма, само че тя и Хари издигнаха стена на безмълвие. Те направиха това, което един път ми споделиха да не върша – имат вяра във всичко, което е написано за мен. Така че още веднъж се обръщам към тях, с цел да се опитам да поправя лъжите и да чуят истината “.

Пред Daily Mail Маркъл споделя, че е бил упрекнат във всяко извънредно нещо, за което човек може да се сети. Господин Маркъл изрично отхвърля някои от най-тежките неистини против него и дава доказателства под формата на фотоси, медицински резултати, с което потвърждава своята истина.

Показа здравно проучване, от което ясно се вижда, че има „ сърдечна непълнота “ и към документа прикрепи и лист на предписаните лекарства за попречване на бъдещи сърдечни офанзиви.

Също по този начин от публикацията излиза наяве, че на първата женитба на Меган и филмовия продуцент Тревър Енгелсън в Ямайка, пристигнали към 100 души, в това число и реализатори на основни функции в сериала Костюмари, където се снима и Маркъл. По думите му, на сватбата били раздавани писма от младоженците с пакетче марихуана.

„ Това е нелегално, само че за Ямайка не е нищо изключително “, изяснява още 74-годишният татко на херцогинята на Съсекс. – Самият аз не използвам, за Меган също не знам да използва. Дори не мога да кажа какво стана с моя пакет. Сигурно съм го подарил “, изяснява още той.

Меган се развежда с Тревър през 2013 година На 19-ти май тази година тя стана брачна половинка на принц Хари, а напролет на идната година чака да роди първото си дете.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР