Тома Здравков, който направи блестящи имитации в първите три епизода

...
Тома Здравков, който направи блестящи имитации в първите три епизода
Коментари Харесай

Тома Здравков: Не помня жените преди съпругата ми


Тома Здравков, който направи блестящи фалшификати в първите три епизода на „ Като две капки вода “ и все още е водач във краткотрайното класиране призна, че Дони е бил индивидът, който му се е обадил и го е поканил да взе участие в шоуто.

 

Няма спомен по какъв начин са се разделили преди време с Албена Михова. Категоричен е, че след тази разлъка, идната, а и по-следващата е стигнал до прелестната си брачна половинка, с която са построили отлично семейство. Твърди, че за него това е най-важното нещо в този живот.

 



Доколкото може да се има вяра на думите му, в действителност не си спомня повода, заради която са се разделили с Албена. Посочва, че има голяма мъгла за това какво е било, преди да срещне брачната половинка си Виктория и да се появят двете им деца. Някак към този момент не отдава никакво значение на предишното и не счита за нужно.

 

Много малко време му трябвало, с цел да разбере, че Виктория е дамата на живота му. Запознали се инцидентно на негово присъединяване и се заговорили, за елементи от секундата се получило „ нещо доста крепко “. След това нещата посред им се случили напълно естествено. Тома се изповядал откровено към нея, тъй като по това време тя нямала планове да завършва връзката си с различен мъж.

 

Признава, че към момента мислят по въпроса за трето дете, защото двете им деца, са безспорни хуни, както самият той ги дефинира.

Определя себе си като извънредно позитивен човек, който постоянно се старае да търси положителното. Бързо прости и не помни неприятните моменти. Добродушно доверчив е, само че с времето отсял хората в живота си.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР