Тома Биков от ГЕРБ разсмя Виктор Николаев в ефира на

...
Тома Биков от ГЕРБ разсмя Виктор Николаев в ефира на
Коментари Харесай

Тома Биков разсмя Виктор: Лена Бориславова управлява държавата!

Тома Биков от ГЕРБ разсмя Виктор Николаев в ефира на Нова тв с изказване, че Лена Бориславова ръководи страната.

" Ние в никакъв случай не сме имали подозрения във връзка с господин Борисов и по тази причина сме в ГЕРБ. Тази вест пристигна от Брюксел. Излезе ръководителят на тази комисия и направи изказване. И там си имат партийни пристрастености. Ние нямаме никакъв проблем, за нас тази тематика е завършила ", сподели Биков.

“Лена Бориславова и Кирил Петков ли са на записа, който изтече? Те ли са или не са? Ами в случай че са те? Стават едни връзки, които се назовават корупция и шуробаджанащина - министър-председател, шеф на кабинета, ръководител на Народното събрание. Министър-председателят и началникът на кабинета му влизат в един апартамент в 8 часа сутринта. Това може да наподобява като жълта тематика, само че е доста сериозен въпрос. Нали те са хората, които дефинират морала? “, попита Биков, след което учуди Виктор се разсмя.

" Какво е нарушаването. Незаконно ли е? ", пита го Виктор.

“Тя ръководи страната и това се вижда ".

Тук Виктор се разсмя.

" Как ще ръководи страната Лена Бориславова? ", сподели водещият.

" Ами по този начин. Всички неща, които се случват, стигат до нея. Праща писма за съветските дипломати, взима решения. Като питаме кой взе решение и все ни споделят Лена Бориславова реши по този начин. “, уточни националният представител активността на Лена Бориславова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР