Тома Биков: Няма да подкрепим Бонев за председател на СОС,

...
Тома Биков: Няма да подкрепим Бонев за председател на СОС,
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да подкрепим Бонев за председател на СОС, крайно неподходящ е

Тома Биков: Няма да подкрепим Бонев за ръководител на СОС, извънредно несъответствуващ е.

Няма да подкрепим Бонев за ръководител на Столичния общински съвет, тъй като ПП–ДБ не желаят нашата поддръжка. Освен това той е извънредно несъответствуващ за тази позиция.

ГЕРБ по-скоро би трябвало да бъде съпротива в СОС. Не виждам смисъл да предлагаме наш претендент.

Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ за „ Твоят ден “.

По думите му Асен Василев ще преценя кой план е ефикасен и кой не е.

„ Той по принцип по този начин ръководи страната.
Преди да са изпълнили приходите към този момент са създали фонд,
само че в него не са събрани парите. Ако това се случи, Василев ще каже кое е хубаво и кое неприятно.

ГЕРБ желае нормализация на бюджетната политика – когато запишеш доходи да е на база точна прогноза, а не да си натъкмиш екселската таблица.

Единственият приоритет на бюджета е 3%, към това се натаманяват приходите. Ако този бюджет бъде признат, лятото ще имаме актуализация. Това за Василев е обикновено, тъй като не му се сбъдват прогнозите. Искаме реалистичен бюджет “, разяснява той.

Според него парите за просвета са извънредно незадоволителни и работещите в бранша имат право да стачкуват. „ Не са били давани толкоз пари, колкото е трябвало. Това би трябвало да бъде преосмислено. 28 млн. са отделени за действия. Ще упорствам за съответен бюджет за просвета. Надявах се на 250 млн., с цел да се възстановява обстановката “, счита Биков.

Относно рухването на дерогацията той посочи, че с съветския нефт се вършат далавери, а Петков се държи като притежател на рафинерия. „ Целта на дерогацията беше да се доставяме с съветски нефт, до момента в който рафинерията премине на различен. „ Лукойл “ прави свръхпечалби с експорт на нефтени артикули, който не се таксуват с налози. Денков да си мери приказките, началниците са му тези, които са дали своят вот за него “, разяснява Биков. И изрично съобщи, че вотът на съмнение няма да мине.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР