Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма

...
Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма
Коментари Харесай

Том Круз планира нови филми от поредицата Мисията невъзможна

Том Круз възнамерява да бъдат снимани още минимум два-три кино лентата от поредицата " Мисията невъзможна ", само че режисьорът Кристофър Маккуори не знае дали ще работи над тях, заяви Контактмюзик. 55-годишният артист още веднъж е в облика на Итън Хънт в шестия филм от поредицата, озаглавен " Мисията невъзможна: Разпад ". Круз счита, че неговият персонаж има още какво да покаже пред феновете. Актьорът обаче отхвърли да разкрие проектите си.

 © Архив / Българска телеграфна агенция
" Имам доста хрумвания за идващия стадий, за идващите два-три кино лентата, само че в този момент не съм подготвен да ги разисквам - сподели той. - Все отново ще видите част от тях в новия филм. Той е по-епичен спрямо останалите филми от поредицата. "

Независимо че от дълго време е зает с въпросната поредност, Круз признава, че не е елементарно да бъде сниман нов филм от нея. " Смяташ, че знаеш по какъв начин се снимат сходни екшъни, до момента в който не стартират фотосите на новия филм - довери той. - Тогава си споделям " Господи, какво върша, та това е " Мисията невъзможна ". "

Маккуори е първият режисьор, заел се със снимането на два кино лентата от поредицата. Той възнамерявал " Мисията невъзможна: Разпад " да е доста по-различен от първия сниман от него филм от поредицата - " Мисията невъзможна: Престъпна нация ", който излезе по екраните през 2014 година " Причината да се заловя още веднъж с филм от поредицата бе обвързвана с предизвикването да направя нещо напълно друго - разясни Маккуори пред сп. " Тотал филм ". - Всеки нов филм от поредицата " Мисията невъзможна " се снима от друг режисьор. "

Маккуори в този момент заел друг актьорски състав спрямо този на " Мисията невъзможна: Престъпна нация ". " За новия филм взех решение да не ходя по утъпканите пътеки ", означи режисьорът. Той обаче не е сигурен дали ще може да направи това още един път, с цел да снима трети филм от същата поредност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР