Том Холанд със сигурност трябва да благодари на ролята си

...
Том Холанд със сигурност трябва да благодари на ролята си
Коментари Харесай

Супергероят, който Джо Джонас е можело да изиграе

Том Холанд сигурно би трябвало да благодари на ролята си на Спайдърмен за летящия старт на кариерата си. Но след " Спайдърмен: Няма път към дома " не е ясно какво ще бъде бъдещето на героя и артиста в киновселената на Marvel.
 Джо Джонас, козметичните процедури и на какво се подлага брачният партньор на Софи Търнър
Когато брачният партньор ти е по-суетен от теб

Джо Джонас и козметичните процедури, на които се подлага

Има клюки, че Холанд ще подпише нов контракт с Marvel, само че нищо не е публично оповестено към момента и можем единствено да се чудим какво тъкмо ще се случи. Но на фона на тази неизясненост идва едно изявление на Джо Джонас , което малко ни озадачи.

Освен към музиката, Джонас има афинитет и към киното, като зад тила си има няколко кино лентата, в които се е снимал. Пред Variety споделя, че към момента има функции, за които се е явявал на кастинг и доста е желал да получи, само че в последна сметка не е.

С изненада научаваме, че една от тях е тази на Спайдърмен. Оказва се, че Джо Джонас е бил измежду главните претенденти за ролята на Питър Паркър в двата режисирани кино лентата от Марк Уеб за " Невероятният Спайдърмен ". Първият се завъртя по кината през 2012 година, а вторият през 2014 година
 Андрю Гарфийлд, “Мълчание ” и за какво е трябвало да гладува и да се лишава от секс преди фотосите на кино лентата
Защо гладува и се лишава от секс Андрю Гарфийлд

Всичко в името на...

Джонас споделя, че въпреки доста да е желал да бъде Спайдърмен, счита, че Андрю Гарфийлд, който в последна сметка я получи, се е справил ужасно. В изявлението изпълнителят не отхвърля концепцията в бъдеще да го забележим на екран дружно със брачната половинка му Софи Търнър. Но с цел да се случи това, би трябвало да се появи верният план и сюжети.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР