Том Ханкс и Рита Уилсън са една от малкото холивудски

...
Том Ханкс и Рита Уилсън са една от малкото холивудски
Коментари Харесай

Влюбен ли е още Том Ханкс в съпругата си

Том Ханкс и Рита Уилсън са една от дребното холивудски двойки, които могат да се похвалят с 35 години брак зад тила си. И макар че са толкоз време дружно, актьорите не престават да показват какъв брой държат един на различен и какъв брой е мощна връзката посред им.
 Том Ханкс, Трумън Ханкс и партньорството сред татко и наследник в идния филм
Какво събра Том Ханкс със сина му на снимачната площадка

На една вълна

Още едно доказателство за това е фотографията, която преди ден Рита показа в обществените мрежи. На нея виждаме какъв брой трогната и разчувствана е актрисата от жеста на Том към нея - той ѝ сервира красива торта с надпис: " Честита годишнина ".

Връзката сред двамата артисти датира от четири десетилетия, откакто се срещат за първи път през 1981 година на снимачната площадка на ситкома Bosom Buddies. В началото са единствено другари, защото по това време Ханкс е женен за Саманта Луис,с която са дружно още от колежа. Привличането и любовта сред Том и Рита очевидно обаче е доста мощна и в последна сметка през 1986 година обществено афишират връзката си.

Две години по-късно подписват брак, а малко по-късно се появяват и двамата им сина - Честър (32) и Трумън (27). Том има две по-големи деца, Колин (45 г.) и Елизабет (40 г.), от първия си брак.

Рита Уилсън, която с изключение на актриса е и певицата и текстописец, е споделяла пред People за това по какъв начин майчинството се е отразило на кариерата ѝ. " Забавих малко темпото във връзка с работата си, тъй като в действителност желаех да бъда майката, която постоянно е там, когато децата се прибират у дома ", споделя тя. " Том работеше доста и постоянно отсъстваше. Ако и аз бях като него, децата ми сигурно щяха да бъдат наранени. Не бих нарекла забавянето на кариерата си жертва, а по-скоро персонален избор. "
 Том Ханкс, Честър Ханкс и за какво синът на артиста е неудовлетворен от него
Обвиненията, които Честър Ханкс насочи към татко си Том Ханкс

Честър има какво да показа

А по повод кариерата на Ханкс, която с годините стремително пораства нагоре, Уилсън добавя, че в никакъв случай не е изпитвала друго с изключение на наслада и горделивост. " Том и аз постоянно сме се подкрепяли един различен за нещата, които вършим. И в никакъв случай не съм имала компликация да бъда с някой толкоз прочут. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР