Том Ханкс и Рита Уилсън избягаха от коронавируса в Америка

...
Том Ханкс и Рита Уилсън избягаха от коронавируса в Америка
Коментари Харесай

Том Ханкс празнува рожден ден в Гърция - slava.bg

Том Ханкс и Рита Уилсън избягаха от ковид в Америка и дойдоха в Гърция за дребна почивка, която съответствува и с рождения ден на артиста. Миналия четвъртък той навърши 64 години. Дестинацията за отмора също не е инцидентно определена, защото през декември 2013 година Ханкс се трансформира в почетен жител на Гърция.

Звездата беше видяна да носи бяла тениска с яка, черни къси панталони, слънчеви очила, шапка и сандали, а Рита Уилсън заложи на черна риза, дълги дънки и слънчеви очила. Спазвайки всички защитни ограничения, двойката беше поставила маски на устата си.

В четвъртък Том отпразнува рождения си ден, споделяйки видео в обществената мрежа Instagram, на което се вижда по какъв начин се гмурка в басейн. „ Тази остаряла хрътка е на 64! “, написа артистът под обявата. Разбира се, той употребява момента да промотира и новия си филм „ Хрътката “, който излезе предишния петък в платформата Apple TV+.

Публикацията събра голям брой лайкове, а Рита Уилсън означи специфичния ден с благо известие. „ Честит рожден ден, Том Ханкс. Обичаме те толкоз доста. Ти си котва. Всеки ден с теб е благословия “, написа тя. В последно време известният артист непрекъснато припомня на почитателите си да съблюдават разпоредбите по време на пандемия, да носят маски и да не се събират доста хора на едно място.

Семейство Ханкс беше първото известно, което заяви, че се е заразило с ковид. Това се случи до момента в който Том снимаше филм в Австралия. Двамата трябваше да останат в страната под карантина и да се подложат на лекуване. След като завоюваха борбата с заболяването, Уилсън и Ханкс се завърнаха в Лос Анджелис, където още веднъж се сложиха в изолираност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР