Том Форд има пари за горене. По-точно, поне 1,1 милиарда

...
Том Форд има пари за горене. По-точно, поне 1,1 милиарда
Коментари Харесай

Вътре в луксозния дом за $72,5 млн. на Том Форд в Палм Бийч

Том Форд има пари за горене. По-точно, най-малко 1,1 милиарда щатски $, съгласно Forbes, който пресмята, че толкоз ще прибере уважаваният фешън дизайнер след договорката си за 2,8 милиарда щатски $ (3,98 милиарда щатски долара) за продажба на едноименния си бизнес за мода и хубост на Estée Lauder.

 Сделката, която беше финализирана в края на предходната година, дава на Форд нов живот - и евентуално доста свободно време, което да посвети на другите си парцели, както и на сина си Джак. Това сигурно му е помогнало да се снабди с ново попълнение в портфолиото си - имение за 72,5 млн. $ (51 млн. щатски долара) в Палм Бийч, Флорида.

 



 

Имението с пет спални и седем бани е издигнато от Джим Хелд и Кен Каракул през 2016 година, с архитектура от Даниел Кахан и интериор от Пенелопе Ъруин. Разположен в изящен регион покрай лагуната Лейк Уърт, комплексът включва две едноетажни къщи на имот от 0,96 акра. Описван като " типичен, само че съвременен ", домът се отличава с обилни и модерни характерности като високи тавани, избелени дъбови дъски и голям брой френски порти, които се отварят към безукорен двор.

 



 

Оградената от палми градина е с ландшафтен дизайн на Марио Нивера и открита зона, включваща басейн и терасовидно пространство за развлечение. Придържайки се към елегантната палитра от съвсем бяло в интериора и екстериора, домът е освен това от бяло имение. Оборудвана е с екологични средства, като 230 скрити слънчеви панела за попиване на топлината, вентилация с свеж въздух и системи за събиране и филтриране на вода - къщата е по едно и също време съвременна и първокласна.

 



 

Репутацията на Форд за високи достижения и непоколебимият му взор към стила безспорно ще усилят цената на дома, а ние можем единствено да си представим сбирката от модерно изкуство, която той ще покаже в дома (според Artnet сбирката на Форд включва Анди Уорхол, Александър Калдер, Ад Райнхард и Елсуърт Кели). Тази нова облага добавя добре портфолиото на Ford, което включва имение Holmby Hills в Лос Анджелис и къщи в Лондон, Ню Йорк и родния му град Санта Фе, Тексас.

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР