Том Брейди, най-великият играч в историята на американския футбол, обяви,

...
Том Брейди, най-великият играч в историята на американския футбол, обяви,
Коментари Харесай

Том Брейди промени решението си, връща се в игра

Том Брейди, най-великият състезател в историята на американския футбол, разгласи, че се завръща - малко повече от месец, откакто оповести завършек на славната си кариера.

Ветеранът, който през август ще навърши 45 година, ще играе 23-ти следващ сезон и трети за " Тампа Бей Бъканиърс ", който през предходната година направи първенец, а в актуалната изведе до плейофите.



" В последните да месеца осъзнах, че мястото ми е на терена, а не на трибуните. И този миг ще пристигна, само че не в този момент. Обичам съотборниците и фамилията си, което ме поддържа. Те направиха това допустимо. Завръщам се за моя 23-ти сезон в Тампа ", написа Брейди.

Том е спечелил рекордните седем пъти Супербоул, няма тим, който да е бил №1 толкоз пъти в ерата на огромния край. Брейди има и още куп върхове, а предишният сезон бе най-успешният му като индикатори.

" Както сподели самият Том, мястото му е на терена. Той ще играе в тим, който има равнището да завоюва Супербоул ", съобщи треньорът на " Тампа Бей " Брус Ейриънс.

А малко преди да оповести новината, Брейди бе на " Олд Трафорд ", където изгледа наживо " Манчестър Юнайтед " - " Тотнъм " (3:2). Той се срещна с " алените дяволи " преди дуела, а по-късно беседва с осъществилия хеттрик Кристиано Роналдо. Бе съпроводен от фамилията си.



" Ти завърши, нали?! ", обърна се Роналдо към Брейди.

" Юнайтед " и " Тампа Бей " имат един притежател - семейство Глейзър.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР