Толсистемата спря за обновяване. Това съобщи пред БНТ председателят на

...
Толсистемата спря за обновяване. Това съобщи пред БНТ председателят на
Коментари Харесай

Тол системата спря за обновяване след ден работа, пуснаха я

Толсистемата спря за възобновяване. Това заяви пред Българска национална телевизия ръководителят на управителния съвет на организация ”Пътна инфраструктура ” Георги Терзийски. Системата проработи публично през вчерашния ден, а ъпдейтът се налагал за облекчение на водачите.
Около 8.34 ч. пътната организация изпрати известие, че работата на системата е обновена. Тол системата действа обикновено, откакто тази заран имаше краткотрайно спиране, осведоми институцията.

Вчера за пръв път водачите са почнали да купуват маршрутни карти, а системата се обновява, " с цел да се форсира процесът и да стане по-разбираем за тях ".

Има стеснение за част от потребителите, приканвам за малко самообладание, само че ще бъде по-удобно за тях, сподели Терзийски.

Превозвачите получиха гратисен интервал до 27 март, в който могат да пътуват без бордови устройства и GPS тракери, а отчитането ще става с маршрутни карти. Конзолите за продажбата им обаче не работят, осведоми Би Ти Ви. " Исках да си купя маршрутна карта за деня, само че системата е фал. Казаха, че в народен мащаб системата се е сринала. Нищо не знам. Ще изчакам. ", сподели лидерът на тежкотоварен автомобил Стефан Попов пред медиата.

Прекъсването трябваше да е 10 минути, малко е по-голямо, само че в най-кротки периоди системата ще бъде пусната ", сподели Олег Асенов, член на управителния съвет на пътната организация пред Би Ти Ви.

Системата е в комерсиална употреба от през вчерашния ден и има временен интервал, по тази причина сме обезпечили пазаруване на маршрутни карти на границата, а мобилни екипи указват на тези, които не са купили, да го създадат на най-близкото място, където тази услуга се предлага, добави Терзийски в отговор на въпрос на Българска национална телевизия за какво не е бил очакван тестов интервал за системата, както предлагаха превозвачите.

С превозвачите сме в непрекъснат контакт, ние сме дейната страна. До 27-ми март ще се обезпечи оптимално бърза опция всички превозвачи, които желаят да се снабдят с бордови устройства и GPS - тракери да го създадат, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР