Толкова за винаги свежи плодове и зеленчуци в Kaufland Bulgaria

...
Толкова за винаги свежи плодове и зеленчуци в Kaufland Bulgaria
Коментари Харесай

Винаги свежи зеленчуци и плодове в Кауфланд? Разочарован клиент не е съгласен

Толкова за " постоянно свежи " плодове и зеленчуци в Kaufland Bulgaria..риторичният ми въпрос е към управлението на Kaufland Ямбол по какъв начин подобен артикул е на щанда? Това запитване насочи в обществената мрежа консуматор с забавното име Poppay Putnik, видя Plovdiv24.bg . Публикацията му продължава по следния метод:

И за какво бе " благи " ямболии, когато попитах и желаех пояснение от чиновниците, хората в близост се засрамиха и се изчервиха..и единствено безшумно мрънкане. Нередностите би трябвало да се споделят на всеослушание и да се търси отговорност. Разбира се шефката на магазина Кaufland Ямбол не се появи на щанда, с цел да обсъдим проблема. Въпреки, че чаках на щанда повече от 15 минути. Как ще се усъвършенства качеството на артикул и услуги в случай че ние самите на настояваме за това?!?

Интересното е, че очевидно от Kaufland Bulgaria наблюдават какво се написа за магазините им и може би държат на мнението на своите клиенти. Именно по тази причина под обявата последва бърза реакция. Ето и отговора на Кауфланд

" Здравейте, Poppay Putnik!   Благодарим ви, че се обърнахте към нас! Ще предадем споделената от вас противоположна връзка към виновния ни екип за своевременна инспекция, защото положителното качество на предлаганите артикули е приоритет за компанията ни. Само бихме желали да ви помолим да ни изпратите персонално известие с конкретизиране на коя дата и в какъв брой часа сте създали фотосите. Оставаме на ваше разположение. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР