Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта

...
Толкова сме затънали, а някои хора, за да запазят властта
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Да фалираш държавата, за да бъдеш на власт, е позор

Толкова сме затънали, а някои хора, с цел да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка идващото държавно управление, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане.
Толкова сме затънали, а някои хора, с цел да запазят властта си, мислят, че като изгърмят държавната хазна и оставят без стотинка идващото държавно управление, което и да е то, ще се върнат на бял кон. Няма да стане. Това декларира депутатката от ”Има накъв народ” Мика Зайкова. Наистина съм извънредно обезпокоена. Само за едно тримесечие има недостиг 1 милиарда 650 млн. Ананиев си взе чантичката и просто избяга от залата в Народното събрание. Така или другояче, ще бъде заставен да рапортува. Той твърди, че фискалният запас е 7,9 милиарда лв.. Това са парите на Европейския съюз за предплатените заплащания. Те не са създали заплащания, спрели са на доста държавни предприятия заплатите – с цел да може да има някакви парета във фискателния запас. Притеснявам се за Сребърния фонд, който подсигурява устойчивостта на държавната пенсионна система, изяснява положителната орисница в изявление пред Кмета.бг.
Притеснявам се да не стане „ Дянков 2”, който национализира запаса на здравната каса и не го върна. Ако се случи същото и със Сребърния фонд, какво вършим с пенсиите? Иска да изсипе целия народ пред Народното събрание. Да фалираш страната, с цел да бъдеш на власт, е срам!

Източник:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР