Толкова съм зазeмена за реалното, че понякога се чудя как

...
Толкова съм зазeмена за реалното, че понякога се чудя как
Коментари Харесай

Моята вагина е свръхестествена!

Толкова съм зазeмена за действителното, че от време на време се чудя по какъв начин по този начин изведнъж стартира да ме дърпа към фантастичното. Минат се не минат два-три Хелоуина и току-виж си отгледам едно фантасмагорично неспокойствие от мисълта за съществуването на призраци, вещици, върколаци и шейпшифтъри*.
И, ей по този начин, безконечният спор за съществуването на ангелите и демоните се трансформира в улеснение, с което стартирам да преглеждам живота от много преференциалната позиция на собственик на вълшебен качества. И тук няма да ръся благодарствени слова към Хари Потър, нито към клана Кълън**.
А ще благодаря на вагината ми, която по време на секс без проблем се материализира в шейпшифтър.

Стопанка съм на средностатистическа вагина,
само че единствено и само що се отнася до женски пропорции. Всичко останало й е свръхестествено.
Обичайната вагина е дълга към 10 сантиметра и е 2 сантиметра и половина в диаметър, когато не е възбудена. Когато господата обаче натиснат верните й интимни бутончета, женската благоуханна делта порасва с 5 сантиметра, а отворът на влагалището набъбва, с цел да окуражи оргазма на мъжа. «Антрето» на вагината е най-щедро за всички участници в секса. И това е може би един от дребното пъти, в които размерът в действителност няма значение.

Няма значение и по какъв начин наподобява нейната „ веранда” - вулвата.
Защото тя не е претендент на конкурс за хубост. Тя е свръхестествена и може да придобива какъвто си желае аспект. При една жена външните срамни устни може да са бухнали от кеф, съвсем като прасковен пудинг, при друга да са изтънчено къдрави като брюкселска дантела, при трета може да са елегантни и грациозни като орхидея. Едно е несъмнено - вулвата е магична без значение от визията.

Вагината е талантлива с нечовешка еластичност
Дори индийски инструктор по йога не може да доближи еластичността й, та в случай че ще да застане в поза лилиум.
Вагината е свръхестествена, тъй като от нея се леят ангелогласни звуци, които някои господа неуместно дефинират като „ пръцкане”.
Вагината е свръхестествена, тъй като носи благоденствие на всички, които се прехласват пред божествеността й.

* шейпшифтър – създание, което трансформира формата си, трансформирайки се в нещо друго от същинската си природа. Мистик от поредицата „ Х-Мен” е шейпшифтър.
** кланът Кълън - вампири от поредицата "Здрач "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР