Толкова много са случаите с безумно паркиране, че им изгубихме

...
Толкова много са случаите с безумно паркиране, че им изгубихме
Коментари Харесай

Шофьор паркира тежкарски и разгневи столичани: Това е прекалено! СНИМКИ

Толкова доста са случаите с безумно паркиране, че им изгубихме броя.

Много безочливо паркиране ядоса столичани. Споделени в мрежата фотоси демонстрират " изоставен " автомобил до пешеходна пътека в квартал " Борово ". В непосредната непосредственост до пешеходната пътека се намира и образователно заведение, а Красимир Илиев, който алармира за безумно паркираната кола, е на мнение, че тя основава причина за случай. 

" Разбирам казуса с паркирането в квартала, само че това е прекомерно. Малките деца се оглеждат и не могат да преценяват по какъв начин да пресекат и е причина за някое блъснато дете ", написа в Илиев.

В Закона за придвижване по пътищата категорично е упоменато, че престоят и паркирането са неразрешени на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние по-малко от 5 метра преди тях. Е, очевидно лидерът не е задоволително осведомен с този закон. Може би следва да опресни знанията си с спомагателни часове по кормуване.

Потребители на Facebook означават, че водачът на колата постоянно паркира на въпросното място.

" Тази разградска Toyota е паркирана там от няколко дни. В Разград несъмнено се паркира пред учебните заведения и най-много директно преди пешеходна пътека! Да се обадим на Градска подвижност! ", написа в мненията Моника Б. Последва отговор, който гласи, че ще би трябвало по-тежка техника да се заеме с повдигането на обемистия автомобил.

" От над месец си е резервирал това " място " и постоянно паркира там този субект! ", прибавя Василка З. А Валентин й дава отговор, че водачът на возилото не постоянно спирал там - постоянно паркирал и в другия завършек на учебното заведение, против магазинчето за кафе.

Красимир Илиев осведоми, че за казуса е информирал заместник шефа на 34 ОУ " Стою Шишков ". Ще бъде проведена подписка за слагане на анти-паркинг колчета.

" Поствавянето на колчета, съгласно мен, е единственото решение. Няма значение дали ще е този или различен, значимото е, че там има паркирана кола и заплашва живота на децата ", безапелационен е Красимир Илиев.

Ето и фотоси, които демонстрират безумно паркираното возило:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР