Толкова много оръжия хванахме, колкото специалните бригади нямат. И като

...
Толкова много оръжия хванахме, колкото специалните бригади нямат. И като
Коментари Харесай

Борисов: Толкова много оръжия хванахме, колкото специалните бригади нямат

Толкова доста оръжия хванахме, колкото специфичните бригади нямат. И като качество, такива заглушители особено правени като за специфичните елементи и баретите. От оня ден задържани, съобщи министър председателят Бойко Борисов преди съвещанието на Министерски съвет във връзка със спецакцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата, при която са конфискувани голям брой оръжия и муниции, съобщи кореспондент на БГНЕС.
За взаимната сполучлива реализация със Специализираната прокуратурата през днешния ден детайлности дават шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов, зам.-главният прокурор Иван Гешев и прокурор Евгения Станкова.
Големият боеприпас от картечници, автомати и голямо количество муниции е бил открит в гараж в София, в региона на парк „ Гео Милев”.

Една рота автомати, револвери, гранатомети, бяха изброили 40 хиляди патрона. Една част сме си я платили като следена доставка, означи Борисов.
Това, което виждате онагледява за какво точката проведена престъпност се смята за закрита по механизма за съдействие. Съществени проблеми за проведената престъпност в България няма, или в случай че има, те не са по-съществени, в сравнение с в другите европейски страни. Това съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев във връзка взаимната сполучлива реализация на Специализираната прокуратура и ГДБОП в региона на София и Казанлък, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Става въпрос за три досъдебни производства, които са се случили с помощта на положителната работа на ГДБОП. Ще стартира 3 години обратно. Тогава бяха открити над 50 автомати УЗИ, които представихме по подобен метод. Шефът на проведената група не бе открит. Тогава сътрудниците от ГДБОП имаха информация, че този човек има склад, беше тестван адресът, само че не беше открито оръжие. Лицето беше арестувано при влизане в жилищен блок, бяха открити десетки автомати, няколко " Калашников ", " Скорпиони ", беше открит 4 кг черен барут, които при вероятно възпламеняване на мястото на блока би останала единствено черна дупка. Част от автоматите се водят обезопасени. Характерното е, че към всеки автомат има торбичка, в която са частите, които би трябвало да се сменят, с цел да стане военен, изясни Гешев.

Вчера бе извършена друга интервенция на ГДБОП в Казанлък. Характерното са заглушителите, които се употребяват единствено от специфичните елементи в България. Тази група е обвързвана с друга група, която се е занимавала с неистинен документи, сподели още Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР