Толкова е просто и лесно да предотвратите прекомерното разрастване на

...
Толкова е просто и лесно да предотвратите прекомерното разрастване на
Коментари Харесай

Смущаващият навик при къпане може да накара мухъл да дебне в дома ви, предупреждава експерт

Толкова е просто и елементарно да предотвратите несъразмерното разгръщане на плесен в елементи от къщата ви, в случай че спрете да вършиме ежедневни неточности.

Мухъл и плесента наподобява е безконечен проблем за доста семейства и все по-влажното английско време е срещу нас, изключително през по-студените месеци. Скорошните търсения за „ по какъв начин да се отървете от мухъла “ явно са се нараснали с 388%, тъй че в случай че вашият дом е един от домовете, страдащи от този противен проблем, не сте сами.

Освен че наподобява извънредно, плесента е нездравословна за нашето здраве, в случай че не се лекува. Според NHS той създава алергени, които могат да причинят алергична реакция, дразнители и от време на време токсични субстанции. Ако бъдат вдишани или допрени, спорите могат да доведат до кихане, хрема, червени очи и кожен обрив, а в тежки случаи и астматични пристъпи.

Особено проблематично е за бебета и деца, възрастни хора, хора със съществуващи проблеми като атопична екзема или алергии и астма. Всеки с отслабена имунна система...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР