Толкова антисоциално правителство не сме имали отдавна. Това написа във

...
Толкова антисоциално правителство не сме имали отдавна. Това написа във
Коментари Харесай

Нинова възмутена от антисоциалното правителство, зове партиите за отпор

Толкова антисоциално държавно управление не сме имали от дълго време. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Реакцията ѝ е във връзка оповестеното по-рано през днешния ден от служебния министър на стопанската система Никола Стоянов решение, че след Нова година, защото са планувани средства за това до 31 декември.

" Преди месец те излъгаха, че всички ограничения за поддръжка на хората ще бъдат продължени. Обявяват планове, че някой ден, не се знае по кое време, ще оказват помощ с създаване на нови ВЕИ-та, които ще поевтинят силата. Това е цинизъм. Отнемат дребната обществена поддръжка, която осигурихме поради скъпото гориво и я заменят с обещания за след 5-10 година Замразяват приходите на работещи небогати и млади фамилии, замразяват обществените заплащания, с цел да платят за самолети, които ще дойдат след 5-10 година ", възмущава се Нинова.

По нейни думи служебното държавно управление, тъй като тези решения са щели да бъдат спрени.

Лидерът на Българска социалистическа партия приканва другите партии за разсъдък и обществена сензитивност.

" Да се обединим и да дадем отпор, да приемем решения за поддръжка на хората през зимата ", упорства тя и добавя, че има опция за такива, без страната да бъде изправяна пред финансови опасности.
 Отстъпката от 25 стотинки върху горивата остава и през декември
Отстъпката от 25 стотинки върху горивата остава и през декември

След Нова година се мисли за нов модел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР