Тол таксите ще бъдат увеличени, защото увеличението бе отложено от

...
Тол таксите ще бъдат увеличени, защото увеличението бе отложено от
Коментари Харесай

Шофьорите вият от ужас! Шишков обяви: Тол таксите ще бъдат увеличени. Цената ще се определя от…

Тол таксите ще бъдат увеличени, тъй като нарастването бе отсрочено от края на 2022 година Цената им ще се дефинира и от километрите, които минават превозвачите. Това съобщи районният министър Иван Шишков, който е на ревизия в последния сектор до Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ”, предава Народоосвободителна въстаническа армия.
За Великден разчитаме да имаме 6,5 км. от Автомагистрала „ Европа ” и 7,5 км на частта от автомагистралата Ботевград-Мездра. Започваме да укрепваме свлачището на Автомагистрала „ Струма ”, с цел да може за няколко месеца да бъде пуснато поетапно двете ленти придвижването пред тунел „ Железница ”. Очаква се цялата автомагистрала да бъде подготвена до края на месец май, сподели строителният министър.
Идеята за автомагистрала „ Европа ” е да стартира строителството на последния стадий. Очевидно, няма да бъде приключена до края на годината, надяваме се в границите на идната година да бъде приключена ”, сподели Шишков. По думите му, чакат да не бъдат изгубени европейски средства.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР