ТОЛ системата спря за обновяване. Това съобщи в ефира на

...
ТОЛ системата спря за обновяване. Това съобщи в ефира на
Коментари Харесай

Терзийски: Обновихме ТОЛ системата за улеснение на шофьорите

ТОЛ системата спря за възобновяване. Това заяви в ефира на Българска национална телевизия Георги Терзийски, ръководител на управителния съвет на организация "Пътна инфраструктура ". Самата система започва през вчерашния ден, а обновяването ѝ се налагал за облекчение на водачите.

От АПИ съобщияха към 8.34 ч. посредством известие, че работата на системата е обновена и действа обикновено.

Според Терзийски през вчерашния ден за пръв път водачите са почнали да купуват маршрутни карти, а системата се обновява, с цел да се форсира процесът и да стане по-разбираем за тях. "Има стеснение за част от потребителите, приканвам за малко самообладание, само че ще бъде по-удобно за тях ", сподели още той.

АПИ разкри по какъв начин работи тол системата часове след старта

На въпрос за какво не е бил очакван тестов интервал за системата, както предлагаха превозвачите Терзийски съобщи: Системата е в комерсиална употреба от през вчерашния ден и има временен интервал, по тази причина сме обезпечили пазаруване на маршрутни карти на границата, а мобилни екипи указват на тези, които не са купили, да го създадат на най-близкото място, където тази услуга се предлага.

"С превозвачите сме в непрекъснат контакт, ние сме дейната страна. До 27-ми март ще се обезпечи оптимално бърза опция всички превозвачи, които желаят да се снабдят с бордови устройства и GPS - тракери да го създадат ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР