Току що по Нова Тв разкриха подробности около инцидента в

...
Току що по Нова Тв разкриха подробности около инцидента в
Коментари Харесай

Лиляна, която беше заплашена с пистолет в Свети Влас, разкри нещо много важно в полицията

Току що по Нова Тв разкриха детайлности към случая в Свети Влас през вчерашния ден. Както е известно, мъж нахлу в магазин с газов револвер и заплаши да убие някогашната си жена. Впоследствие мъжът се простреля в дясното слепоочие и в този момент е настанен в бургаска болница с заплаха за живота. Бившата му жена също е в болница с по-леко наряняване и без риск за живота.

Ето какво съобщи репортерът на Нова Тв:

„ 54-годишният Кирил Атанасов е нахлул през вчерашния ден в магазина и се е отправил към витрината, където работи някогашната му съпрута Лиляна Балабанова. Той я заплашил с револвер, след това се намесил шефът и го бутнал на земята. Кирил е извадил нож, с цел да се нарани, явно е бил в лабилно положение. После се е прострелял, като в първия миг очевидците не са знаели дали револверът му е военен или газов.

От полицията разкриха, че казусът е предаден на Окръжна прокуратура, тъй като се води опит за ликвидиране. Имало е недоволство от Лиляна в полицията, по тази причина че е подложена на тормоз от страна на Кирил. До този миг той не е идвал в матгазина. Лиляна постоянно е споделяла, че неведнъж е била заплашвана, даже признала, че преди седмица някой я нападнал пред дома й и е била ударена от човек, който избягъл.

Има тъжба от нея в полицията, казусът е бил предаден в прокуратурата, само че след това Лиляна отказала да бъде прегледан като случай на принуждение и отдръпнала жалбата си. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР