Току що бащата на Сашко съобщи много важна вест, която

...
Току що бащата на Сашко съобщи много важна вест, която
Коментари Харесай

Бащата на Сашко мина на детектор на лъжата! Резултатът е

Току що бащата на Сашко заяви доста значима новина, която би трябвало да разсее подозренията от него.

Той съобщи, че е минал детектор на лъжата.

" Детектора на лъжата сподели, че споделям Истината, само че това не е от голяма важност за мен, тъй като сина ми го няма! Сашо, върни се към този момент! ", написа нотариусът Александър Цветанов.

Вчера се появи информация, че той е задържан, която бе опровергана от Министерство на вътрешните работи, само че сигурно Цветанов е бил извикан в полицията.

Вероятно там е подложен на детектор на лъжата.

Информацията, че доброволците се отхвърлят от търсенето на Сашко, се оказа опровергана. Само част от тях са се отказали от издирването. В момента тече нова организация в приложението Zello за събиране на хора в няколко пункта в Перник и една група в Радомир, съобщи Блиц.

Те се събират в 12 часа на обяд и ще бъдат разпределени на място. Доброволците търсят високопроходими джипове и екипировка, които да улеснят издирването. 

Междувременно пък Диана Рангелова показа една много забавна доктрина за това къде може да е Сашко.

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Поствам една доктрина, която след прочит и разбор на всичко изписано, си коства вниманието ни:

1. В деня на изгубване, Сашко потегля в посока А. Извървява 5 км. 

2. След няколко часа стартира търсене, само че към момента броят доброволци и полиция не е задоволително огромен, че да се обхване всеки периметър. Търсещите потеглят в посока Б, В..

3. Възможно е Сашко в същото време да осъзнава, че се е отдалечил и да изиска да се върна, само че уви бърка пътя. Или, даже да не го бърка, потегля по маршрут, който се припокрива с към този момент претърсен подобен. 

Така ние знам, че периметърът е обходен, само че детето може да е стигнало до него след нас. 

Звучи разумно и изяснява за какво не е открит. 

Като вземем поради обстоятелството, че той към този момент няма сили да трамбова километри дневно, и дай Боже седи сврян някъде и чака жив и здрав,

Нека обходим още веднъж старите направления наоколо до изгубването и вероятните близки такива? 

Навън към този момент вали и е студено, може би са последни шансове за съответни намеси.

Какво мислите, да се организираме ли за нов обход на остарели направления? “.

Много от доброволците поддържаха думите й, макар, че по-рано през днешния ден стана ясно, че издирването на дребния Александър от страна на студентите ще бъде прекъснато.

Милен Расимов, който е татко на еднояйчни близнаци аутисти, от своя страна сподели нещо, което мнозина разясниха от началото на мистериозното изгубване на 12-годишния Александър от Перник.

Думите му бяха споделени във фейсбук групата „ Да намерим Сашко “.

„ Ще напиша и аз нещо за първи път, тъй като изчетох много нелепости за Аутистите!

Има и доста правилни неща, само че доминират нелепостите!

Като татко на еднояйчни близнаци аутисти, мога да Ви кажа следните неща: даже и моите две деца са изцяло разнообразни в развиването си и уменията, страховете, храненето, навиците и така нататък

Това, че не обичали шума е правилно за някой единствено, очевидно Сашко е от тях, не го познавам детето, само че примерно моя единия близнак въобще не му пречи шума и мога да отида умерено с него на дискотека даже, ще гледа лазерите цяла вечер просто обаче и ще си ръкомаха.

Другият също няма проблеми с шума, единствено да не гръмне нещо внезапно, само че по този начин и естествен човек би се уплашил.

Единият имаше боязън от тъмното и лампи до предходната година, а тази година го няма за момента.

Така че, даже страховете им се трансформират и израстват с времето, само че неприятното е при множеството деца, че се появяват нови.

Тези деца са толкоз огромна мистерия, че единствено който се е сблъсквал с тях и то с няколко най-малко, знае за какви разлики става въпрос.

Едно с едно няма по какъв начин да си наподобяват, всяко дете е строго самостоятелно за себе си.

В случая Сашко в такава обстановка, в случай че в действителност се е изгубил, може да е направил нещо, което до в този момент в никакъв случай не е правил примерно, даже и такова нещо, от което е имал боязън досега или пък противоположното, което е обичал, а в този момент да го е хванало боязън от него.

За водата всички са прави, които споделят, всички аутисти я обичат доста, могат да стоят с часове, някой имат боязън да влязат в нея, други нямат.

За страдание ще кажа, че моето едното момче има боязън и не би влезнало във вътрешността единствено, само че другия незабавно ще тръгне да влиза и в случай че няма никой с него е ясно какво ще стане, макар че се пробва да плува.

Ако има гълъби пред някой деца,(голям тласък за множеството деца от спектъра) също биха бягали с километри пред тях, от персонален опит го споделям, 2 км. едно 5 годишно дете в нашия случай ги бяга за няма и 2 минути, едвам го стигам, не ми се мисли 12-годишно по какъв начин се стига с хиперактивност.

Има толкоз доста неща, които може да е направил Сашко, само че да няма никаква диря от тях в периметъра е доста, доста необичайно, да не приказваме, че на неговата възраст той би трябвало да се ориентира доста добре, моят единия на 3 години още знаеше пътя от Свищов до Плевен, (понеже пътуваме постоянно) и ми завиваше кормилото на разклоните, даже и вътре в Плевен, без да сме от града...

Дано стане някакво знамение и детето да бъде открито по някакъв метод.

Исках просто да споделя след толкоз дни към този момент по какъв начин може да мисли едно дете аутист, мозъкът му може да измисли такива работи, които дори и родителят му да не разгадае, доста е комплициран Аутизма като цяло... “, написа Милен Расимов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР