Токсините се трупат ежедневно в нашето тяло и ако достигнат

...
Токсините се трупат ежедневно в нашето тяло и ако достигнат
Коментари Харесай

5 знака, че в тялото ви са се натрупали токсини

Токсините се натрупат всекидневно в нашето тяло и в случай че доближат несъмнено равнище, могат да доведат до тежки заболявания. Кои обаче са признаците за прекомерно огромно струпване на отрови в организма? 
Имате " мозъчна мъгла "
Ако се чувствате замаяни, комплицирани и не можете да се концентрирате даже заран, откакто сте се наспали, в тялото ви може да са се натрупали нездравословни отрови. Те провокират редица реакции, които " изсмукват " главните витамини и минерали, благодарение на които организмът ви би трябвало да действа. Нещо сходно на това, което се случва, когато налеете нискокачествен бензин в колата си.
Миришете неприятно
Взели сте утринния си душ, нанесли сте дезодорант и все пак в метрото хората се отдръпват, когато се приближите до тях. Познахте: токсините могат да ви накарат да миришете неприятно. Когато се усвояват, те създават газове и миризми, които се отделят през порите ви и се разнасят като отвратителна воня.
Заспиването става все по-трудно
От една страна, натрупването на отрови ви кара да се чувствате изтощени, а от друга - може да скапе съня ви. Безсънието пък води до съществени здравословни проблеми.
ОСТАНАЛИТЕ ЗНАЦИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР