ТОКИО (AP) — Азиатските акции предимно се повишиха в понеделник,

...
ТОКИО (AP) — Азиатските акции предимно се повишиха в понеделник,
Коментари Харесай

Фондов пазар днес: Азиатските акции предимно се покачват, тъй като инвеститорите очакват печалби и знаци за инфлация

ТОКИО (AP) — Азиатските акции най-вече се покачиха в понеделник, защото вложителите чакат докладите за облагите от водещи международни компании и отчета за потребителските цени, който ще бъде индикатор за инфлацията в Съединени американски щати.

Японският бенчмарк Nikkei 225 скочи с 1,3% по време на утринната търговия до 39 505,33. S&P/ASX 200 в Сидни набъбна с 0,3% до 7 798,10. Южнокорейският Kospi се повиши с 0,3% до 2723,54. Hang Seng в Хонконг добави 0,8% до 16 856,06, до момента в който Shanghai Composite беше едва изменен, покачвайки се с по-малко от 0,1% до 3 071,13.

„ Тъй като настроенията за риск наподобява ще се подобрят от предходни съмнения, облагите към момента може да са ненапълно лимитирани, защото навлизането в основния показател на потребителските цени в Съединени американски щати тази седмица може да остави някои запаси на място, “ сподели Yeap Jun Rong, пазарен анализатор в IG.

Правителството на Съединени американски щати разгласява мартенския си отчет за потребителските цени по-късно тази седмица.

Уолстрийт завърши минал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР