Токчетата и високите боти са наистина страшно ефектни, но надали

...
Токчетата и високите боти са наистина страшно ефектни, но надали
Коментари Харесай

Ето кои са обувките хамелеон за всеки повод СНИМКИ

Токчетата и високите боти са в действителност ужасно ефектни, само че едва ли са на най-удачният избор, когато ви чака дълъг ден на крайник. Далеч по-практични, леки и доста съвременни тази пролет са мокасините.

Тези обувки са ниски или със напълно дребен ток, което е първото им преимущество. Мокасините са идеалните спорно-елегантни обувки в преходните сезони, защото се съчетават с какво ли не. Модните специалисти поучават да спазвате единствено едно предписание - не трябва да комбинирате мокасини с тоалети в строгия бизнес жанр, нито със спортни облекла. Всичко по средата обаче, което в голяма част обгръща всекидневието на доста от нас, разрешава носенето на тези хем настоятелен, хем небрежни обувки. Един чифт се оказва подобаващ за доста мотиви, а това изцяло изяснява обстоятелството, че трендът се появява като част от свръхпрактичния мъжки дрешник.



Парижка мода

Сред почитателките на тези обувки са парижките дами. Непринуденият френски изискан в тоалетите им пасва идеално на универсалните мокасини, които дискретно допълват визията. За да добавите френската мода в тоалета си за офиса да вземем за пример, заложете на риза, панталон с висока талия и изтънчено сако. Парижанките избират изчистените линии и типичен кройки, само че не се опасяват от ярките цветове. Красиви кожени мокасините са съвършеният свършек на подобен тоалет.



Универсални с деним

Не всички си падат по френската мода, само че всички разполагаме с най-малко по един чифт дънки. Денимът се съчетава и с по-изискани топове и ризи, и с елементарни тениски, а мокасините от своя страна стоят прелестно с всевъзможен панталон. Така комбинацията сред обичаните ви дънки, риза и чифт мокасини умерено може да се трансформира в най-неангажиращия и в това време супер моден и настоящ тоалет напролет и лятото. Мокасините могат да се съчетаят и с една спорна наклонност, която тази година се завръща за смут на мнозина - скъсаните дънки.



Женствен жанр

Повечето модели мокасини стоят добре с рокля или пола за сантиментална женствена визия. Стилистите предлагат да изберете обувки, украсени с бродерия или мъниста, които да допълват тоалета; елементарните черни мокасини могат да наподобяват прекомерно скучно. Комбинирайте ги цветово с обеците или клъча или координирайте целия тоалет в подобаващи тонове. Вталената рокля се съчетава с по-свободно сако или палто, а спортните мокасини играят ролята на забавен акцент. Ако предпочитате плисирана пола, прибавете мокасини с квадратен ток и елегантна блуза или поло. Най-добре стоят с миди дължина на полата.

За да балансирате леко мъжкия тип на дамските мокасини, не се колебайте да заложите повече на женствените аксесоари. Красива шапка с външна страна или даже бомбе ще си паснат идеално с обувките. Мокасини можете да носите и с гащеризон, къси поли и къси панталони, забавно стоят с блейзър. Бързо ще оцените както комфорта им, по този начин и универсалния тип, който добавя голямо многообразие от тоалети и стилове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР