- Togg прави своя международен дебют на CES в Лас

...
- Togg прави своя международен дебют на CES в Лас
Коментари Харесай

Турската световна технологична марка, фокусирана върху мобилността, Togg показа своите иновации на CES 2022

- Togg прави своя интернационален дебют на CES в Лас Вегас, представяйки своята усъвършенствана екосистема за умна подвижност
- Togg показа своето визионерско интелигентно устройство Transition Concept
- Togg показа своя диференциран метод, своята идея USECASE Mobility® и софтуерни решения, в това число „ основани на данни бизнес модели “, „ Нови услуги за подвижност “, „ Интелигентен живот “ и „ Интелигентно зареждане “

Гюрджан Каракаш, основен изпълнителен шеф на Togg, изясни, че Togg не е обичайната автомобилна компания: „ Ние сме софтуерна компания, работеща в региона на подвижността, основана в точката на разбъркване на Изтока и Запада, където рационалното и прочувственото се срещат. Ние сътворяваме решенията USECASE Mobility® в нов свят, в който автомобилната промишленост бързо се трансформира в екосистема за подвижност, като слага потребителя и данните преди всичко. ”

Togg направи своя обществен дебют на CES 2022, най-голямото международно ревю за потребителска електроника на конференция на събитието, с цел да разгласи визията си пред света.

Гюрджан Каракаш, основен изпълнителен шеф на Togg, съобщи, че компанията не е обичаен авто производител: „ Ние се дефинираме като софтуерна компания. Ето за какво ние сме на CES, мястото за събиране на най-новите и първи софтуерни нововъведения. ”

Каракаш означи, че автомобилната промишленост претърпява бърза промяна в екосистема за подвижност: „ Трансформацията, която настъпи в промишлеността на мобилните телефони в отговор на изменящите се упования на потребителите, се случва и в автомобилната промишленост през днешния ден. По-гъвкавите, изобретателни, взаимни, насочени към потребителите организации, не безусловно огромните и одобрени марки, ще бъдат най-успешните в близко бъдеще. Надпреварата в това поле занапред стартира и ние сме в това съревнование. Освен това имаме доста преимущество, тъй като сме родени на този свят. ”

Концепция USECASE Mobility®

„ Определихме нашето смарт устройство C-SUV като насочено към потребителя, интелигентно, съпричастно, обвързвано, самостоятелно, споделено и електрическо “ - сподели Гюрджан Каракаш - „ Концепцията USECASE Mobility®, която въплъщава тези характерности, е записана в целия свят. Работихме върху над 350 случая на потребление и излязохме с над 40 новаторски хрумвания. Повече от 2000 души взеха присъединяване в количествено проучване, което включваше повече от 30 фокус групи и изявленията. Беше създадена „ Карта на пътуването на потребителя “, основана на концепциите на които дадохме приоритет. “

Гарантирана приятна подвижност
Каракаш съобщи, че технологиите на Togg, събрани под платформата „ Smart Life “, обгръщат доста повече от изцяло обвързван автомобил. „ Ние построяваме Togg с напълно насочен към потребителя метод. Ако продуктът не основава потребителска стойност, той няма да оцелее.

Ние сътворяваме решения за подвижност посредством бизнес модел, който е насочен към потребителите и ръководен от данни. Ние създаваме решения, които ще дадат опция за по-удобно прекарване при подвижност през екосистемата и които ще се развиват към нашето смарт устройство.

Нашето портфолио включва интелигентни енергийни решения. Ние ще произвеждаме нашите акумулатори вътрешно посредством Siro Silk Road Clean Energy Solutions, взаимно дружество с Farasis Energy. Освен това нашият бизнес проект включва изследване и разработка на акумулатори. С нашите сегашни и бъдещи продуктови линии за акумулатори ние се стремим да доставяме акумулатори за всички типове електрически транспортни средства и да установим наличие в неавтомобилните браншове като снабдител на акумулатори и системи за предпазване на сила. “

Първият нетрадиционен електрически SUV в Европа
Togg има за цел да създаде един милион транспортни средства в пет разнообразни сегмента до 2030 година „ До края на 2022 година ще пуснем първия си автомобил всеобщо произвеждане “, сподели Гюрджан Каракаш. „ Първото ни транспортно средство в C-сегмента, SUV, ще бъде пуснато на пазара през първото тримесечие на 2023 година след привършване на хомологационните проби. Това ще бъде първият електрически SUV, създаден в континентална Европа от нетрадиционен производител. След това седан C-сегмент и хечбек C-сегмент ще влязат в произвеждане. С прибавянето на B-SUV и C-MPV към фамилията през идващите години, нашата продуктова гама ще бъде допълнена с пет модела, споделящи едно и също ДНК и една и съща платформа.

Автомобилът Togg`s vision е динамичен и новаторски фастбек, който показва стилистичната ДНК на Togg. Основата на стилистичната идея на автомобила е мускулестият дизайн на задната част и линията на рамото, която се простира от фаровете до задната част, представяйки мощен непряк профил. Осветеното лого Togg на автомобила съставлява обединяването на източната и западната култури.

Дуалността основава баланс сред Изтока и Запада
По време на процеса на избор на логото на Togg екипът се стреми да резервира турския генезис на компанията, като в същото време основава световна марка. Гюрджан Каракаш сподели: „ Двете стрелки в дизайна на логото съставляват сливането на East и West, образувайки елмаз в центъра. Темата за двойствеността в нашето лого ни предизвиква да се стремим към разумен и прочувствен баланс сред Изтока и Запада както в екстериора, по този начин и в интериорния дизайн. Освен това нашето лого акцентира, че Togg е софтуерна компания, която свързва технологиите и хората на кръстопътя на днешния и утрешния ден посредством своите подобряващи живота решения за подвижност.

Маслиновите дървета – живо и софтуерно основано, показани дружно със Smart Device Transition Concept на CES, показват уговорката на Togg към преработването, устойчивостта и опазването на околната среда. Двете дървета, растящи едно до друго на едно и също място, символизират двойствеността; интеграцията на природата и технологиите, дигитализацията, науката и изкуството.

Четири крайъгълни камъка на екосистемата за подвижност, отразени на екраните
Визията на Togg беше отразена и в четирите екрана, подредени във формата на логото на Togg на входа на щанда на CES на компанията. Всеки екран акцентира главните характерности, които съставляват екосистемата Togg: управляваният от данни бизнес модел; нови решения за мобилност; нововъведения в интелигентната енергия; и интелигентни житейски решения.

За Togg
Togg е световната марка UseCase Mobility®, която е турска благосъстоятелност и ще се конкурира в международен мащаб. Togg е учредена на 25 юни 2018 година и е дъщерно сдружение на Anadolu Grubu Holding A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Zorlu Holding A.Ş. и Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (Турски съюз на камарите и борсовите стоки). Togg ще бъде първият в Европа некласически народен електрически SUV производител, когато стартира производството в Гемлик през 2022 година Той създава електрически и свързани транспортни средства от последващо потомство и екосистема за подвижност, която да ги поддържа. В рамките на екосистемата, която е основала към интелигентни и свързани коли, компанията създава нови технологии, услуги, потребителско преживяване и нови бизнес модели. Целта на Togg е да доближи един милион индустриални единици до 2030 година посредством създаване на пет разнообразни електрически и свързани модела на обща платформа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР