Тогава той по никакъв начин не харесал така предложения кабинет.

...
Тогава той по никакъв начин не харесал така предложения кабинет.
Коментари Харесай

Георги Георгиев: „Червената лампа“ за ИТН светна, когато Трифонов представи правителството на Николай Василев

Тогава той по никакъв метод не харесал по този начин оферти кабинет. Според него това не е станало и по метода, по който би трябвало да се предложи държавно управление – по малкия екран, без съвещания с депутатите на партията. „ Явно е имало и други хора, които са се почувствали по същия метод, което е видно в последвалите резултати на изборите “, изясни Георгиев.

„ Хубавите обещания от тв приемника за връщане на парламентаризма се оказаха цялостна илюзия. Тошко Йорданов самичък призна, че никой от партията не е в действителност „ ИТН “. Има Такъв Народ е Слави Трифонов. Това нещо унищожи цялото ми схващане за Конституция и правов ред. Убеден съм, че има сделка сред Има Такъв Народ и ГЕРБ “, безапелационен бе той.

Депутатът описа, че още на 17 февруари отдръпнал доверието си от районния министър Гроздан Караджов с писмо до парламентарната група.

Георги Георгиев посочи две аргументи за това: „ Първо, аз съм строителен инженер от военно учебно заведение, там хората са много по-компактни и по-близки, а и познавам доста хора – в края на януари един другар ме извика на една среща и сподели: „ Шефът отиде в „ Делта Хил “ от договаря настоящ ремонт и аз тогава разбрах, че практиките на ГЕРБ не престават и в този момент “.

„ Направихме втора среща с този човек, извиках един сътрудник от „ Продължаваме Промяната “, който също е член на Комисията за предварителна защита и противопоставяне на корупцията. Той сподели също пред него, предложихме му да го заведем при вътрашния министър Бойко Рашков. Той отхвърли, тъй като „ нашата компания в никакъв случай повече няма да получава поръчки “.

„ Това значи, че има един кръг от хора - те са разказани. Имаме цялата информация в интернет двама заместник-министри, шефа на АПИ, шефовете на „ Автомагистрали “, държавното сдружение, което строи на документи автомагистрала „ Хемус “. Всички те са свързани по избран метод посредством компании и посредством местоживеене с тази околност, по този начин да го нарека “, сподели още Георгиев.

По думите му строители са се оплакали от комисионите, които би трябвало да заплащат и са споделили, че са по-високи от тези по времето на ГЕРБ.

Георгиев съобщи, че в случай че той и неговите сътрудници не са се отделили, „ ИТН “ е щяло да направи коалиция с ГЕРРБ под прикритието на „ експертно държавно управление “ с поддръжката на Движение за права и свободи, само че без „ Възраждане “, за което „ се изпуснала Ива Митева “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР