Тогава, докато лекарите се борят за живота му, дъщерята която

...
Тогава, докато лекарите се борят за живота му, дъщерята която
Коментари Харесай

Страшно Е. Самуил Заров Издъхна В Болницата В Пазарджик. След 3 Дни Дъщеря Му Елинка Го Последва

Тогава, до момента в който лекарите се борят за живота му, дъщерята която го придружавала, колабирала пред погледа на медиците. Тя неотложно е била призната в реанимацията на болничното заведение в извънредно тежко положение. Направените в профилирана лаборатория проучвания посочили, че младата жена е болна от грип А/Н1.

Двамата с татко и се разболяват към седмица преди да потърсят лекарска помощ в болничното заведение, като през това време се самолекуват, което се оказва съдбовно. Младата жена оставя малко момиченце сираче.

" Цялото село е болно от грип. Такова знамение не е било в Априлци. Не помним и такава покруса татко и щерка да починат през 2-3 дни от грип. Съобщих за случилото се в община Пазарджик, с цел да се вземат някакви ограничения ", съобщи потресеният от нещастието кмет Манолов.

Със гибелта на Елинка Зарова умрелите от белодробни затруднения в болничното заведение в Пазарджик към този момент са пет, сред които и 2-годишно момиченце.

Грипната зараза в област Пазарджик беше оповестена на 17 януари и към момента продължава. Въпреки, че броят на болните понижава, равнищата на заболеваемостта в района не престават да са над признатите правила.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР