Тоест, децата ходят на детска градина, има нормален живот в

...
Тоест, децата ходят на детска градина, има нормален живот в
Коментари Харесай

Политологът Д. Аврамов: България ще спечели големи пари от Украйна с подмяна на оръжието

" Тоест, децата вървят на детска градина, има естествен живот в една страна, която на границата си има зла и мощна военна машина “, добави той.

„ Тоест, това прави Украйна като нация героя на днешния ден, не на днешния, а една година обратно и ще бъде героя дълго време. Това е еквивалентът на съвременно вървящо към запада защитаващо се общество. Лидерът на такова общество досега е на всички места признат в западния свят. Къде е признат водача на нападащата страна? Преди една година, в случай че някой беше споделил тука в това студио, че след година Зеленски ще бъде в България и това ще бъде значимо за страната, тъй като България ще завоюва от тази аудиенция и тъй като България ще бъде сложена като значима страна на картата, някой щеше да го прати на психиатър. Преди година коментиращите, даже такива които са гневни на страната на Украйна, биха очаквали по-скоро украинската страна да загуби. Днес виждаме, че Украйна е на път да има най-добре квалифицираната и най-мощната войска в Европа, и ще бъде в стратегически проект един от най-важните бранители на европейската сигурност “, сподели още Аврамов.

 

„ Сега стигаме до България, по какъв начин може да помогне тя за това, тъй като никой не върви там, където няма какво да направи. Като договорка България ще завоюва доста пари. Какво Украйна желае да купи от нас, наблягам да купи, при тази аудиенция на Зеленски. А това, което не направихме по време на служебните държавни управления на президента Радев, е да използваме спорът в Украйна, с наши оръжия да подновим въоръжението си и да бъде изработен т.е.. България печели от всяка една позиция от тази аудиенция и най-важното нещо, Украйна е образец за българското общество, че дребните страни, тогава когато имат стегнати общества, когато има какво да пазят, когато има какво да развиват, могат да съумеят в един свят, в който агресорът колкото и да е огромен и мощен, ще загуби “, добави Димитър Аврамов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР