Тодоровден е още един повод Български спортен тотализатор да зарадва

...
Тодоровден е още един повод Български спортен тотализатор да зарадва
Коментари Харесай

Галопиращи печалби готви Спорт тото за Тодоровден

Тодоровден е още един мотив Български състезателен тотализатор да зарадва участниците в игрите си с спомагателни облаги. Традициите и обичаите на този ден сплотяват вярата за здраве и благополучие, а Спорт Тото прибавя към тях и повече облаги.
Този път бонусите са на стойност 30 000 лв. и ще бъдат изтеглени всред всички участници в играта 6/49 в неделния тираж. Жребий ще дефинира трима късметлии, които ще завоюват по 5 000, 10 000 и 15 000 лв..

Единственото условите е да попълнят късметлийските си цифри и да пуснат фиша в близкия тото пункт или да създадат залога си онлайн на уеб страницата на Български състезателен тотализатор www.toto.bg.

Освен галопиращите облаги, другата причина да играете тото тези дни, е
джакпотът в обичаната на генерации българи игра. Сумата тази седмица се чака да доближи 2 103 000 лв., откакто късметлия от Русе завоюва джакпота от 4 458 172 лв.. Той е играл със система №1 и фиш на стойност 6.75 лв. и по този начин стана 94-я тото милионер на България. Имате и Втори късмет за облага до 100 000 лв. и един нов автомобил, които чакат да бъдат извоювани по време на тегленето на играта в понеделник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР