Тодоров припомни, че още през юни миналата година заедно с

...
Тодоров припомни, че още през юни миналата година заедно с
Коментари Харесай

Васко Тодоров: Успяхме да върнем 23-та ДГ на децата на Люлин

Тодоров напомни, че още през юни предходната година дружно с ръководителят на Българска социалистическа партия – Люлин Тони Попов и тогавашният депутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Николай Цонков сложиха на дневен ред въпроса за съответната постройка, която е построена целево за детско заведение, само че през годините на Прехода предназначението й е било променено.

Инициативата им бе част от акцията на Българска социалистическа партия в региона „ Да помогнем на децата на Люлин да станат почтени жители на своя град “.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия посочи, че е реализирана една знакова победа в името на положителното бъдеще на децата, освен в региона, само че и в целия град.

„ Очакваме, че решаването на този проблем няма да остане еднократен акт. Столична община най-накрая ще влезе във функционалностите си и ще се оправи трайно и стабилно с обезпечаването тук-там в общинските ясли и градини за всички деца на софиянци, които с налозите си обезпечават огромна част от финансовите запаси за ръководството и развиването на София “, съобщи Васко Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР