Тодор Славков пусна във фейсбук снимка на дъщеря си Катерина

...
Тодор Славков пусна във фейсбук снимка на дъщеря си Катерина
Коментари Харесай

Тодор Славков заведе дъщеря си Катерина на паметника на дядой ѝ Тодор Живков в Пазарджик

Тодор Славков пусна във фейсбук фотография на щерка си Катерина Славкова пред паметника на прародител й Тодор Живков.

Нека напомним, че преди дни на 18 май Славков означи своя 47-ми рожден ден. Той е наследник е на Иван Славков и Людмила Живкова и внук на някогашния комунистически водач Тодор Живков.

Дъщерята на Тодор, Кати, е дете от любовта му със Силвия. Нека напомним, че след гибелта на ъндърграунд героя Поли Пантев някогашното му гадже и атрактивната русокоска Силвия се залюбва с внука на Тодор Живков.

Малък Тошко толкоз хлътва по русокоската, че й прави съществено предложение още през първия месец на връзката им. Силвия по-късно го подарява с дребната Катерина.

Според клюката тя съумява да омае Малък Тошко още до момента в който е дружно с Поли. Когато овдовява, с риск за живота си наследникът на клана Живкови я прибира дружно с детето й.

Говори се, че тази постъпка е щяла да му коства главата, в случай че не се бил намесил Иван Славков. От свои източници в Държавна сигурност той схванал, че приятелите на Поли Пантев готвят вендета на “веселата вдовица” и сина му и го отървал единствено с помощта на яките си връзки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР