Тодор Неделев е пред завръщане в Ботев, още при представянето

...
Тодор Неделев е пред завръщане в Ботев, още при представянето
Коментари Харесай

Неделев пред завръщане в Ботев

Тодор Неделев е пред завръщане в Ботев, още при представянето си Ивелин Попов загатна за нещо сходно. 
Прочетете още
Двамата са огромни другари и постоянно са деляли една стая, когато са били с националния тим. 

Именно опцията да играе с Неделев е една от аргументите Попов да е приел офертата на Ботев. 

Иначе самият Неделев не се усеща благополучен в Лудогорец. Той има едвам 9 мача и вкаран един гол за тима. 

Той остана неизползвана запаса при триумфа на шампионите снощи с 5:1 над Астана. В последните мачове само попада в групата на Лудогорец, само че не влиза в игра. 

Припомняме, че в през зимата Неделев изненадващо напусна в посока Разград, само че по този начин и не съумя да се наложи при първенците и е доста евентуално да се завърне в Ботев. 

Собственикът на Ботев Антон Зингаревич пък желае да заздрави връзките си с почитателите, откакто те са гневни от ръководството на клуба досега. Утре ще има и среща сред Зингаревич и почитателите. 

През юни стана ясно, че на този стадий Неделев няма да се завърне в Ботев, само че нещата се трансформираха с началото на сезона. 

Ако се завърне в Ботев обаче Неделев най-вероятно ще играе като преотстъпен, тъй като има контракт с Лудогорец и на този стадий надали пловдивчани ще желаят да заплащат трансферна сума. 

Ботев прави смешна селекция след ужасното начало на сезона. Тимът притегли някогашния капитан на националиня тим Ивелин Попов, а с изключение на Неделев отборът желае да вземе и различен някогашен национал - Георги Миланов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР