Тодор Неделев бе официално представен като ново попълнение на Лудогорец.

...
Тодор Неделев бе официално представен като ново попълнение на Лудогорец.
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Тук съм да помогна на Лудогорец да стане шампион

Тодор Неделев бе публично показан като ново попълнение на Лудогорец. Бившият футболист на Ботев (Пловдив) ще носи фланелката с №88 при " орлите ", а към този момент даже организира първа подготовка с новите си съотборници.

" Чувствам се добре. Благодаря на Лудогорец за прелестното отношение и професионализма. Видях в тяхно лице, че имат голямо предпочитание да ме привлекат. Отборът ме одобри доста добре. Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да стане първенец, а аз да изпитам страстта от огромни мачове, каквито отборът играе всяка година.

Поклон пред почитателите на Ботев. Благодаря им за поддръжката през всички тези години. Всичко, което съм правил за Ботев, е било поради тях.

Причината да стане този трансфер, е че имаше два клуба - единият ми сподели, че няма потребност от мен, а другият ми сподели голямо почитание и какъв брой ме желае в редиците си. Усетих страхотна поддръжка от тях. Всеки един футболист, който не е мечтан в един тим, ще отиде на място, където ще бъде скъп и почитан.

В персонален проект си поисквам здраве на мен и моите съотборници. След този случай осъзнах какъв брой значимо е здравето. Пожелавам си огромни триумфи с Лудогорец и да оказвам помощ с моите изяви на терена, тъй като всички знаят какво умея. Ще се постарая на 100% да го демонстрирам във всеки мач.

Вътрешно почувствах, че съм нежелателен в Ботев. Не може след толкоз години при оставащ контракт от 3 месеца никой от клуба да не ме потърси. После те чакат в последния миг да се съглася.

Каквото имах го споделих с гордо вдигната глава пред почитателите. Надявам се хората да ми повярват, тъй като в никакъв случай не бих ги излъгал.

Мисля, че към 3-4 пъти съм имал оферта от Лудогорец, само че те не се отхвърлиха от мен, макар тежкия случай. Усетих, че клубът има огромно предпочитание да ме притегли.

Не желая да встъпвам в детайлности. Г-н Зингаревич е споделил неговата позиция, това е неговото мнение. Аз съм футболист на Лудогорец и съм фокусиран върху този тим - да печелим трофеи и да играем в Европа.

След толкоз години като съм бил в еднакъв тим. Аз съм професионален футболист, тъй че към този момент съм фокусиран напълно върху дилемите ми в Лудогорец.

Естествено, че ще има почитатели, които са недоволни и ще ме назовават изменник. Аз излязох пред тях и споделих моята позиция. Всеки човек си има мнение и може да има вяра на каквото изиска.

От доста години се познаваме с Десподов и Недялков, играем дружно в националния тим. Те ме приобщават в ситуацията. Помагат ми доста, само че освен те. Виждам отношение от футболисти и управление. Радвам се, че имам другари в този тим.

Още като футболист на Ботев съжалявах, че не взехме точки от ЦСКА. Има доста мачове до края на шампионата. Ще създадем всичко допустимо да ги спечелим и да станем първенци.

Отново съм в България, просто променям тима. Професионалист съм и би трябвало да се приспособявам по най-бързия метод и да давам всичко от себе си.

Винаги съм имал предпочитание да стана първенец на България. Лудогорец е тим, който през последните 11 години е фактор. Това единствено може да ме активизира още повече да се разпределям и да оказа помощ на тима да завоюва нова купа и аз да запиша името си в историята на Лудогорец като първенец.

Искам всяка година да сме първенци и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа това, което мога.

Вече не би трябвало да давам отговор какво се случва в Ботев. Има си шефове и ръководители, тъй че тези въпроси би трябвало да бъдат към тях.

Всички запят че обичаният ми номер е 8, само че в Лудогорец към този момент има футболист с този номер. Дори не се бях замислил, че Вандерсон е играл с този номер. Знам какви триумфи е имал и се надявам да го задмина по триумфи с Лудогорец ", съобщи Неделев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР