Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста.

...
Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста.
Коментари Харесай

Гринго остава в ареста

Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста . Това взеха решение преди минути окръжните магистрати в Бургас, с което потвърдиха определението на айтоския областен съд отпреди седмица.
 
Щом чу решението Давидов изиска да поговори с половинката си Софи Маринова, само че беше спрян от служителите на реда, което стана причина за сдърпване сред него правосъдните охранители. Наложи се да бъдат извикани спомагателни сили , съобщи кореспондент на „ Дарик “ радио.

 Гринго и Сливков остават в ареста Лалка Димитрова

„ Невинен съм. Защо ме държат!? Бият ме “, крещеше Гринго, който беше изведен от правосъдната зала зад компактен кордон от униформени. След като чу за окончателното решение на съда, половинката му Софи Маринова избухна в сълзи .
 
" Гринго не е отговорен. Трябваше най-малко под домакински арест да бъде. Животът ни се обърна. Нямат доказателства и той по тази причина избухна. Искаше с мен да се види. Те и това не дават. Какво е това нещо, какво е това знамение ", ридаеше певицата, а бабата на Гринго я утешаваше. 

Решението на бургаския съд е дефинитивно, което значи, че Гринго и Сливков остават зад решетките до началото на правосъдното разследване. Срещу тях са повдигнати обвинявания за рекет и закани за ликвидиране.
 
Според прокуратурата, двамата скалъпили скица за изнудване на търговеца Атанасов. Искали суматата от 50 000 лв., като го заплашили и с ликвидиране. Според материалите в кориците на делото, Давидов е обезпечил на Сливков квартира и мобилен телефон , от който мъжът провеждал диалозите с потърпевшия Атанасов. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР