Тодор Батков-младши, синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков,

...
Тодор Батков-младши, синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков,
Коментари Харесай

Тодор Батков-младши скочи на Тръст Синя България: Пишат статусчета, вместо да оценят жеста на Пеевски

Тодор Батков-младши, синът на някогашния притежател на Левски Тодор Батков, също разяснява обстановката към " сините " и по-конкретно дарението от 500 хиляди лв. за клуба от депутата Делян Пеевски. Това подаяние разбуни духовете на " Герена ", като от Тръст " Синя България " приканиха управлението да не го приема поради съмнителната известност на Пеевски. Батков обаче е на напълно друго мнение.
 Официално: Делян Пеевски подари 500 000 лв. на Левски
Ето какво написа той на профила си във Facebook:

" Делян Пеевски дарил 500,000 лв. на Левски - без условия, без бушони, без задни намерения. Лично. От негова компания. ПОДАРЪК!

Тръст " Синя България " пишат статусчета, вместо да замълчат и да оценят жеста. Пеевски бил еди-какъв-си, не можело по този начин. Пичове, вие знаете ли по какъв начин се изкарва половин милион? Не знаете. Нито знаете по какъв начин се подарява. Опашката от спонсори на Герена нещо я няма, само че кандидат-шефовете са доста - все със скъсани джобове и сърцераздирателни речи. Не трябвало да има зависимости, тъй като не трябвало. В професионалния боулинг няма зависимости, тъй като няма толкоз безумни разноски. Ако не ви се гледа боулинг, а футбол - вадете пари, а не заявления.

Тръст " Синя България " не е посолство на Мелмак, а акционер в ПФК Левски АД. Вместо да пишат жалейки в обществените мрежи - да свикат Общо Събрание и да поемат отговорност - в това число финансова. Докато това не стане всичко е лаф-мохабет и обществени жалейки ", написа Батков.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР