Точно за 18 минути Уилямс представи новите цветове, с които

...
Точно за 18 минути Уилямс представи новите цветове, с които
Коментари Харесай

Уилямс показа новите цветове и пилотите за 18 минути

Точно за 18 минути Уилямс показа новите цветове, с които ще се състезава през сезон 2023 във Формула 1, новите си спонсори, двамата титуляри Алекс Албон и Логан Сарджънт, както и водачите от академията на отбора.

Петролният колос Gulf се завръща във Формула 1 за “многогодишно партньорство ” с Уилямс, има още няколко нови спонсори, а за този сезон Уилямс ще има нов началник - Джеймс Ваулс, който пристигна от Мерцедес.

Новият автомобил на Уилямс ще се появи за първи път на бял свят на 13 февруари на “Силвърстоун ”, където ще е шейкдаунът на колата, като зад кормилото ще седнат Алекс Албон и Логан Сарджънт.

От отбора обясниха, че новият FW45 ще е еволюция на колата от предходната година, като ще има съществени промени във формите на въздушните кутии плюс промени и по предното окачване.

“Всички в Уилямс работеха доста съществено предходната година, както и през зимата, с цел да решат някои от сериозните проблеми на колата ни през 2022 ”, изясни Албон, който стартира втория си сезон в английския отбор.

“Много се вълнувам преди началото на новия сезон, за мен зимата беше дълга - добави дебютантът Сарджънт. - Аз съм супер стимулиран. Нямам самообладание да отидем на “Силвърстоун ” и по-късно в Бахрейн за предсезонните проби. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР