Точно в деня, в който се прекланяме пред жертвите на

...
Точно в деня, в който се прекланяме пред жертвите на
Коментари Харесай

Даниел Митов: СЕМ и БНР да излязат от кататонния си ступор – Волгин прекрачи всички граници

Точно в деня, в който се прекланяме пред жертвите на незаконния комунистически режим, водещ публицист от БНР оправдава Народния съд, избил държавния, политическия и боен хайлайф на нацията ни, разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по отношение на днешно изказване на Петър Волгин.

„ Достатъчно е да погледнеш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд “, съобщи по-рано Волгин.

По думите на Даниел Митов, този коментар „ прекрачва всички етични, морални и ценностни граници в актуалните общества “.

„ Досега се въздържах да разясня изстъпленията на господин Волгин по силата на логиката, че не е добра концепция политици да нападат публицисти. Но след днешния му безразсъден и безконтролен коментар, няма по какъв начин да замълча. “ – написа той в профила си във Facebook.

Той е безапелационен, че стремежът към показване на разнообразни гледни точки не може да бъде опрощение за изказванията на Волгин:  
„ В продължение на години ни продаваха концепцията, че през Волгин сме били чували „ другата позиция “. Но в случай че в една общественост съществува консенсус, че канибализмът е неразрешен, то гледната точка на локалния Чикатило за вкусовите качества на човешкия далак са напълно нелегитимни. Още по-малко имат място в народен ефир. “

„ Предлагам на Съвета за електронни медии (СЕМ) и управлението на БНР да излязат от положението на кататонен ступор, да дойдат в схващане и да си влязат в ролята, в случай че желаят да ни убедят, че хората в състава на тези институции не са напълно безполезни. “ – споделя Митов в умозаключение.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР