Точно в 6:32 тази сутринн астъпва астрономическото лято.В първите часове

...
Точно в 6:32 тази сутринн астъпва астрономическото лято.В първите часове
Коментари Харесай

Днес настъпва астрономическото лято

Точно в 6:32 тази сутринн астъпва астрономическото лято.

В първите часове от новия сезон времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, основно в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд, а тук-там и ще прегърми. Ще има условия и за градушки.



Дневните температури ще се покачат, само че оптималните ще са в необятен период, от 25° - 28° в източните региони до 30° - 33° на запад.



Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд тук-там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа морски бриз.



Максимални температури ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е 19° - 21°.



И в планините слънцето ще е повече в утринните часове. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в масивите от източната половина от страната ще превали, тук-там и ще прегърми.



Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 15°.



През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд. Вятърът ще е слаб, през множеството дни от север-северозапад. Температурите ще се покачат доста.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР