Точно в 21 ч тази вечер смълчаните квартали в цялата

...
Точно в 21 ч тази вечер смълчаните квартали в цялата
Коментари Харесай

България аплодира медиците, борещи се с коронавируса на първа линия


Точно в 21 ч довечера смълчаните квартали в цялата страна избухнаха в овации в поддръжка на медиците, които са на първа линия в битката с ковид - медиците. Това е втората вечер с ексцентрична стъпка, имаща цел да даде кураж, сили и религия на хората в бели престилки - лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари, фармацевти - всички, които остават на своя професионален пост. Денонощно. Самоотвержено. Изправени против към момента чужд и доста подъл съперник. Но борещи се да спасят живота на своите застрашени пациенти.

Видео с овации разгласяват от столичните квартали Лозенец, Хладилника, Борово, Младост, Мусагеница, Дружба, пл. Гарибалди, ул. Раковски, ул. Козлодуй и бул. Мария Луиза. Кадри разгласяват в обществените мрежи и от Варна и Враца, както и от бургаския квартал "Изгрев ".

"Браво, довечера се усети сплотеността ни ", "Браво, София, получи се прелестно ", "В пъти повече бяхме довечера ", "Подкрепяме лекарите- Нека оцелее цялата галактика ", разясняват в мрежата.

Благодарни сме на всички лекари и всички хора борещи се против вируса. Ние имаме привилегията да останем в домовете си с нашите близки за разлика от тях! Бъдете мощни и дано всичко свято пази вас и околните ви, пишат още потребителите на Facebook.

Дерзайте, българи! Духът постоянно ни е обединявал и спасявал. Поклон и почит пред всички, които не се отчайват, не униват, а се държат. Въпреки умората и изтощението.

България е с вас!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР