Точно в 20 часа тази вечер приключи националното преброяване на

...
Точно в 20 часа тази вечер приключи националното преброяване на
Коментари Харесай

Националното преброяване приключи. Какви са резултатите?

Точно в 20 часа довечера завърши националното броене на популацията.

Това е привършване на стадия на терен, с присъединяване на жителите. Нашата работа занапред стартира, изясни пред Българска национална телевизия Сергей Цветарски, ръководител на Националния статистически институт.

Резултатите до вчерашния ден демонстрират, че са преброени 82% от популацията, само че все още не може да се каже какъв брой тъкмо са преброени, посочи Цветарски.

Това броене се получи неповторимо, поради съчетаването на доста отрицателни фактори, добави той, като уточни за образец началото на преброяването, което стартира с хакерска офанзива към уеб страницата на Национален статистически институт.

Една офанзива, която не визира данните, само че на процедура блокира достъпа на хората до уеб страницата, през който можеха да се преброят, уточни Цветарски.

Той е безапелационен, че ще има санкционирани, тъй като има сигнали за лица, които умишлено се пробват да пречат на преброителния развой.

Желателно е получилите код при електронното броене, да го изпрарят на специфичния имейл на Национален статистически институт, изясни още ръководителят на Национален статистически институт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР