Точно в 20:00 часа камбаните на всички православни храмове забиха

...
Точно в 20:00 часа камбаните на всички православни храмове забиха
Коментари Харесай

Патриарх Неофит: Боже прогони убийствения вирус

Точно в 20:00 часа камбаните на всички православни храмове забиха в символ като за съпричастност сред хората и с апел за обща молитва за засегнатите от ковид.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2086
Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит произнесе патриаршеско обръщение и молитва.

„ Във време на тествания народът ни е заплашен. Всички сме призвани да сме виновни към близък. Да съобразим всекидневието си с всички условия на изключителното състояние. Да носим вярата за благополучното излекуване. Да не униваме и макар компликациите да се и да се молим. Да отправим поглед към Спасителя с молба за излекуване на болните и в поддръжка на медиците ни “, прикани главата на православната черква у нас.

„ Боже прогони убийствения вирус. В тези дни на тестване на вярата ни успокой паниките ни и изцери заболелите. Дари хората със здраве и мощ. Бог да пази България “, сподели още патриарх Неофит  патриарх Неофит Неофит I е върховен български православен свещеник, глава на Българската православна черква и на.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2086  Модните къщи Сен Лоран, Гучи и Баленсиага ще създават медицински маски Модните къщи Сен Лоран, Гучи и Баленсиага ще създават медицински маски  Набират доброволци в борбата с COVID-19 Набират доброволци в борбата с COVID-19  Полицията ревизира 179 жители под карантина в Добричка област Полицията ревизира 179 жители под карантина в Добричка област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР