Точно в 13:00 часа служителите на МВР в цялата страна

...
Точно в 13:00 часа служителите на МВР в цялата страна
Коментари Харесай

Служители на МВР в цялата страна почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите полицаи Атанас Градев и Йордан Илиев

Точно в 13:00 часа чиновниците на Министерство на вътрешните работи в цялата страна уважиха с едноминутно безмълвие паметта на починалите служители на реда и Атанас Градев и Йордан Илиев. Така те показаха благодарност към сътрудниците си и съпричастност към околните им, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пред постройките на Българската национална банка и Столичната пожарна

екипи на Министерство на вътрешните работи застанаха спокойно до колите си и включиха звукови и сигнални сирени в символ на респект.

Двамата чиновници на Първо районно ръководство към МВР-Бургас - Йордан Илиев, старши служител на реда в бранш " Охранителна полиция " и Атанас Градев ,

пълководец на поделение в бранш " Охранителна полиция " - починаха през вчерашния ден рано сутринта при осъществяване на служебния си дълг. Те са награждавани неведнъж от министъра на вътрешните работи и от директните си ръководители.

Полицаите са били в патрулен автомобил, с който създали опит да спрат рейс с незаконни мигранти в Бургас .

Автобусът е блъснал полицейската кола с висока скорост на кръговото кръстовище „ Трапезица “; при удара двамата чиновници на Министерство на вътрешните работи са починали. 

В Бургаска област през днешния ден е Ден на печал в памет на двамата служители на реда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР