Точно това е проекта на решение, който е изработен в

...
Точно това е проекта на решение, който е изработен в
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Няма да има увеличение на тока от Нова година

" Точно това е плана на решение, който е направен в във краткотрайната комисия (б.р. за въпросите с енергийната криза) и който чакаме на следващия ден да бъде импортиран (б.р. в НС) или най-малко отчет с претекстове към него, а точно да бъде спряно плануваното нарастване на тока най-малко до 31 март ", сподели още тя пред бТВ.

По думите ѝ това ще даде опция за експертен разбор.

„ Това, което стана тази заран в Народно събрание, е, че макар препоръчаното включване в дневния ред на всички парламентарни групи да бъде гласувана краткотрайна комисия, която да се заеме експертно с този въпрос и да вземе най-хубавото решение, градивната съпротива реши да предложи без прелиминарен разбор мярка. Това докара до ужас в обществото и до един неправдив резултат заради липса на изчерпателен разбор “, добави тя.

Бориславова посочи, че в следобедните часове в краткотрайната енергийна комисия е разгледала въпроса и е взела решение да се внесе нов план за налагане на ограничаване зад изменение на цените от началото на идната година, тъй че да се резервира равнището на цените, което сега имаме.

Тя разяснява и тематиката за присъединението на С. Македония към Европейски Съюз: „ Това, което министър председателят Кирил Петков предложи не е отстъп от позицията, изявена по-рано от България, а нейното надграждане с предлагането да се водят диалози, които да проучват в разнообразни сфери последствията от присъединението или не на С. Македония след осъществяване на заложените условия в контракта за добросъседство. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР