Точно ресторантите нямат никаква роля в разпространението на вируса. Отварят

...
Точно ресторантите нямат никаква роля в разпространението на вируса. Отварят
Коментари Харесай

Ричард Алибегов и Лъчезар Томов удариха звучна плесница на правителството на Радев: Противопоставят ресторантьори на лекари и кръчми на училища

Точно заведенията за хранене нямат никаква роля в разпространяването на вируса. Отварят се – затварят се и данните са едни и същи. Това разяснява Ричард Алибегов, който оглавява асоциацията на заведенията, в ефира на Нова телевизия.

" Разбираме, че това е политическо напрежение. Започна опълчване ресторантьори-лекари, кръчми – учебни заведения. Когато видиш, че разпространяването на вируса идва от точка А, не може да затвориш точка Б ", съобщи още той.

Лъчезар Томов уточни, че нощните заведения са опасности, само че също счита, че не може да има изкуствено разделяне кой е отговорен за разпространяването на COVID-19. Той обърна внимание, че би трябвало да им синхронизация в затварянето на браншове.
свързани новини27348на 21.10.2021
" Ако единствено избрани места ограничим, болестта ще отиде другаде. Ние имаме опозиция от хората.Твърде доста хора имат вяра на ненаучни неща ", сподели той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР