Точно преди месец Антоанета Добрева - Нети хвърли истинска бомба,

...
Точно преди месец Антоанета Добрева - Нети хвърли истинска бомба,
Коментари Харесай

Истинската история около майката на Нети се изясни - slava.bg

Точно преди месец Антоанета Добрева - Нети хвърли същинска бомба, разкривайки че е осиновена. В предаването „ Търси се”, актрисата сензационно разгласи, че същинските й родители не са хората, които са я отгледали, а артистът от Плевен Петьо Кръстев и никому незнайната до скоро Джилда Първанова.

За напълно къс интервал от време Нети носила името Адела Кръстева, а водещата на bTV Алекс Кръстева се оказа нейна полусестра. Цяла България остана потресена от трагичните събития в живота на Нети, която все пак сияеше от благополучие, че най-сетне е разкрила същинското семейство.

Преди броени дни обаче историята закупи драматичен темперамент.

На 29-ти април умира Красимир Левашки - дълготраен озвучител на „ Диана Експрес” и някогашен мъж на Джилда, с който имат обща щерка Виржиния. Майката на Нети беше косвено нападната за кончината на Левашки. По думите на Виржиния, както и на солиста на „ Диана Експрес” Илия Ангелов. Левашки понесъл извънредно тежко общественото обявяване на истината за живота на Нети. Той имал съществени здравословни проблеми от преди този момент, а положението му се утежнява след появяването на Нети, Джилда и Петьо Кръстев в „ Търси се”.

„ Преди 3 седмици майка ми направи една огромна нелепост и той я претърпява доста тежко... Спря да си пие медикаментите, спря да се храни, изпадна в доста дълбока меланхолия. Беше доста афектиран на някои "приятели ", които вместо да го поддържат, възторжено се радваха за щастието на майка ми, само че на гърба на татко ми. Това другарство / изменничество го срина “, написа Виржиния за татко си. Думите й провокираха вълна от мнения и разнообразни тълкования.

„ Галерия” разкрива истината за живота на майката на Нети, Красимир Левашки и Петьо Кръстев.

Пътищата на тримата се пресичат доста преди Джилда да забременее с Антоанета Добрева. Красимир и Петьо се познавали още от детските години в родния си Плевен, защото били почти на една и съща възраст, движили в една компания. После се запознавате с Джилда, една от огромните хубавици на Плевен. В края на 74-та година, Петьо и Джилда имат мимолетна спекулация, която приключва съвсем толкоз бързо, колкото и почнала. След като прекъсват контакт обаче, тя схваща, че е бременна. Скоро след разлъката с Петьо Джилда се събира с Красимир Левашки, като го лъже, че чака дете от него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР