Точно преди една година крал Чарлз имаше един от най-важните

...
Точно преди една година крал Чарлз имаше един от най-важните
Коментари Харесай

Стонът на крал Чарлз от девет думи при пристигането му на коронацията, разкрит от четец по устни

Точно преди една година крал Чарлз имаше един от най-важните дни в живота си - неговата коронация в Уестминстърското абатство.

След месеци на подготовка и подготовки не беше изненада, че монархът би желал всички аспекти от деня му на коронацията да вървят като по часовник. Въпреки това, когато дойдоха в Diamond Jubilee State Coach в Уестминстърското абатство, кралските почитатели се чудеха за какво изглеждаше разчувствуван. Той можеше да бъде забелязан да приказва с кралица Камила по метод, който изглеждаше нервиран, до момента в който чакаха да излязат от каретата.

Това се случи, откакто изглеждаше, че кралската двойка дойде в абатството няколко минути по-рано от графика - даже пред принца и принцесата на Уелс. И читател по устни разкри какво наподобява споделяше Чарлз - и наподобява, че той оплакваше, че спазваше графика за деня.

Четецът по устни твърди, че е споделил на брачната половинка си: „ Никога не можем да стигнем в точния момент, постоянно има нещо... “ Въпреки това, единствено минути по-късно монархът из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР