Точно миналата седмица обърнахме внимание на Адисън Рей това колко

...
Точно миналата седмица обърнахме внимание на Адисън Рей това колко
Коментари Харесай

Горнището, което навлече проблеми на Адисън Рей

Точно предходната седмица обърнахме внимание на Адисън Рей това какъв брой секси е тя. Профилът ѝ в Instagram несъмнено дава много самун за очите.
 Адисън Рей и секси фотосите ѝ по бански
Горещите фотоси по бански на Адисън Рей

Знае по какъв начин да нажежи пристрастеностите

Но както постоянно се случва, фотосите по бански и долни дрехи могат да се окажат и нож с две остриета. Преди няколко дни Рей е разгласила фотография, на която е с бяло секси горнище и се подразбира, че цели да популяризира adidas.

От едната страна на горнището написа Отца, а от другата - Сина. На към този момент изтритата от профила ѝ в Instagram фотография не се вижда, само че на долнището на комплекта е изписано Светия Дух. Явна задявка с религията, която не се е приела добре от почитателите ѝ.

Tiktoker, Addison Rae, advertising for Adidas in a "Holy Trinity Bikini. ”

All I'm going to say is—these people are going to learn the hard way not to play with GOD. Just wait and watch.

Затова се е стигнало до изтриването на поста. Според People, въпросното долни дрехи е от уеб страницата Prayying.com и се продава за 100 $, а името на комплекта е Светата Троица. Макар и Адисън Рей да е изтрила бързо поста, са се намерили хора, които са свалили фотографията, с цел да могат да я подлагат на критика.

И по този начин в Twitter се недоволни хора разясняват, че не са съгласни с тази насмешка с християнството. Като назовават дейностите ѝ осквернение. Други също са сериозни, само че с по-шеговит звук поучават TikTok звездата да смени целия си екип, тъй като никой от него не е предположил, че сходна фотография може да се окаже проблем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР