Точно като любим чифт дънки, подходящият аромат e съществена част

...
Точно като любим чифт дънки, подходящият аромат e съществена част
Коментари Харесай

Как ухае новата, усъвършенствана версия на класическия парфюм J’adore

Точно като обичан чифт дънки, подобаващият мирис e основна част от дрешника на всеки обожател на модата. Малцина схващат това по-добре от Франсис Куркджиян, френски парфюмерист, който с изключение на на личния си едноименен лейбъл, е и креативен шеф на ароматните творения на Christian Dior.
 Парфюм, одеколон, мирис и какво е количеството пръскания, което предлагат специалистите
Пръскаме ли прекомерно доста парфюм

И от какво зависи това

И вместо да сътвори напълно ново създание за първото си показване с стилната къща, той взема решение да усъвършенства нейната паметна класика - J`adore, разработвайки усъвършенствания вид L`Or de J`adore, който неотдавна е на пазара.

" Винаги стартирам с историята ", споделя Куркджиян за процеса на основаване пред Harper`s Bazaar. " Когато ми беше показан графикът за бъдещи планове с Dior, просто ми хрумна да трансформира предходната версия на парфюма от 1999 година Оригиналната история на J`adore се концентрира върху любовта към златото, само че с новия мирис разказът се измества към цветята, тъй като точно те са златото на J`adore ", изяснява създателят.

Така обновеният мирис съчетава любовта на Dior към ароматите от природата - композицията е от портокалов цвят, абсолю от жасмин грандифлорум и роза сентифолия.
анкета
Купувате ли облекла и аксесоари съгласно трендове за новия сезон?
Да, постоянно проследявам какво е настоящо Не, нося каквото имам Купувам, в случай че са на промоция Какви трендове?! Трябва да се заплаща парното
Да, постоянно проследявам какво е настоящо

Не, нося каквото имам

Купувам, в случай че са на промоция

Какви трендове?! Трябва да се заплаща парното

Куркджиян споделя, че основаването на нов мирис лишава към 18 месеца. В сегашната си роля на шеф той освен има възможността да развива хрумвания от името на марката, само че и създава и ползва свои лични съставки.

" Започнах съвсем незабавно откакто се причислих към компанията в края на 2021 година ", споделя той. " А парфюмът бе приключен съвсем две години по-късно, тъй като в действителност лиши време за основаването му. А да претвориш J`adore не е толкоз елементарно, защото той се е наложил като емблематичен парфюм в света на ароматите. "

В допълнение към обновяването си, класическия парфюм на Dior има и нова, трансформирана бутилка. Типичната, с яйцевидна форма е рационализирана и огърлицата, която украсява гърлото ѝ, наподобява към този момент като разтопено злато, а не като набор от гривни. Преди направена от пластмаса, в този момент капачката е от стъкло.
 Чарлийз Терон, Dior, J'adore d'eau и парфюмът, поради който актрисата се снима без горнище
И Чарлийз Терон го направи

Рекламата, поради която актрисата се снима без горнище

Що се отнася до капацитета на L`Or de J`adore да реализира същия всеобщ триумф като предшествениците си, Куркджиян споделя: " Мистерия е за какво един артикул става сполучлив и за какво различен не. Когато създаваш нещо, си мислиш, че си направил всичко добре, само че значим е и отговорът на хората. Но към този момент мога да кажа, че сме на път да реализираме добър триумф. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР